Skip to main content

Firma constănțeanului Cristian Nicula, unul dintre cei mai discreți afaceriști din  Constanța, a reușit o nouă performanță. Vorbim despre Bemel AG, înființată în anul 2012, care a reușit să încheie un contract cu Clubul Sportiv Dinamo  București în cursul zilei de 29 septembrie 2023. Înțelegerea vizează serviciul de proiectare pentru întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție  (DALI), necesare pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Reabilitare, modernizare și dotări bazin de înot descoperit și construcții adiacente din cadrul CS Dinamo București”. Valoarea contractului este de 180.000 de lei, fără TVA.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Societatea Bemel AG SRL, din  Constanța, deținută de afaceristul Cristian Marian Nicula, a reușit să obțină un nou contract de la stat. De ceastă dată, înțelegerea vizează ,, Servicii de proiectare pentru întocmirea D.A.L.I. (Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție), a documentațiilor necesare pentru obținerea avizelor/ acordurilor/ autorizațiilor și după caz pentru revizuirea certificatului de urbanism, precum și de verificare tehnică de calitate a documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (D.A.L.I.), necesare pentru realizarea obiectivului de investiții cu titlul: „Reabilitare, modernizare și dotări bazin de înot descoperit și construcții adiacente din cadrul C.S. Dinamo București”.

 

Valoarea totală a contractului este de 180.000 de lei, fără TVA. Înființată în 2012, la  Constanța, Bemel s-a extins permanent atât la nivelul serviciilor oferite și a echipei de profesioniști cât și la nivelul razei de acțiune și a proiectelor implementate pe teritoriul României. Este deținută de inginerul Cristian Marian Nicula, iar în anul 2022 a obținut un profit în valoare de peste un milion de lei, o cifră de afaceri de peste 3,1 milioane de lei, și are 12 angajați.

 

Firma a reușit de-a lungul anilor să obțină contracte și la Spitalul de Copii din Brașov, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), Institutul Național de Transfuzie Sanguină și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa: Cine este constănțeanul care face afaceri la Clubul Sportiv Dinamo București? | replicaonline.ro

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză