Skip to main content

Unul dintre constructorii de la malul mării care a câștigat, de-a lungul anilor, contracte de milioane de lei, cunoscut în mediul de afaceri drept ,,constructorul de spitale”, a obținut un contract ce constă în prestarea serviciilor de elaborare a documentaţiilor tehnico-economice pentru realizarea obiectivului mixt de investiţie ,,Proiectare corp nou, proiectare extindere corp existent şi întocmire documentaţie tehnică în vederea conformării la normele actuale de apărare împotriva incendiilor a clădirilor existente – Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov, Faza proiectare: SF, DALI, DTAC, Pth + DE + CS’’, precum şi a asistenţei tehnice din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor. Este vorba despre societatea Bemel AG SRL, deținută de Cristian Marian Nicula.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Societatea Bemel AG SRL, din Constanța, deținută de afaceristul Cristian Marian Nicula, a reușit să obțină un contract ce constă în prestarea serviciilor de elaborare a documentaţiilor tehnico-economice pentru realizarea obiectivului mixt de investiţie ,,Proiectare corp nou, proiectare extindere corp existent şi întocmire documentaţie tehnică în vederea conformării la normele actuale de apărare împotriva incendiilor a clădirilor existente – Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov, Faza proiectare: SF, DALI, DTAC, Pth + DE + CS’’, precum şi a asistenţei tehnice din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor.

Valoarea totală a contractului este de 812.300 de lei, fără TVA. Bemel AG SRL este o firmă de arhitectură deținută de Cristian Marian Nicula și a raportat pentru 2021 afaceri de 2,5 milioane lei și un profit net de 378.000 lei, cu 9 angajați, precum și datorii de 1,9 milioane lei.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză