Despre noi


Am primit de multe ori întrebarea – “Ce este BEMEL?” - și de fiecare dată m-am bucurat să pot da un răspuns simplu!
Suntem firma de arhitectură, proiectare și design care oferă servicii complete!
Pe lângă faptul că acoperim tot segmentul de expertize de la proiectare, urbanism, structuri de rezistență sau dirigenție de șantier, avem o echipă de specialiști validați de experiența acumulată pe parcursul anilor în care am derulate proiecte de succes!

Am spus întotdeauna că succesul este tot timpul în construcție! O construcție la care BEMEL poate și vrea să contribuie în mod direct! O construcție care de cele mai multe ori se împiedică de un proces birocratic încărcat care, alături de noi, trebuie să fie o grijă în minus pentru tine!
În anii pe care i-am petrecut deja în industrie am reușit să dezvoltăm la nivel național un sistem eficient de conexiuni care poate rezolva orice impas procedural sau birocratic cu autoritățile centrale sau locale.
Vă invit în paginile următoare să descoperiți în detaliu echipa, serviciile și valorile BEMEL.

Cu prietenie,
Ing. Nicula Cristian
CEO, SC BEMEL AG SRL


Istorie

Înființată în 2012, la Constanța, Bemel s-a extins permanent atât la nivelul serviciilor oferite și a echipei de profesioniști cât și la nivelul razei de acțiune și a proiectelor implementate pe teritoriul României. Astăzi, firma are sediul principal în București, operează proiecte internaționale și plănuiește ca în 2018 să intre pe piața de servicii din Statele Unite, Germania, Franța, Anglia, Italia, Norvegia, Africa și Japonia făcând deja demersuri în acest sens.

Ai întrebări?