Skip to main content
 

Echipa

Nicula Monica

Arhitect

Monica Nicula este o prezență strălucitoare în echipa Bemel AG, aducând cu ea o pasiune contagioasă pentru arhitectură și o abordare meticuloasă în proiectarea și coordonarea fiecărui proiect. Cu drept de semnătură și o vastă experiență în domeniul arhitecturii, Monica Nicula își asumă rolul de șef de proiecte și coordonator cu o dedicare fără margini.
Cu o diplomă solidă în arhitectură și o pasiune inepuizabilă pentru designul inovator, Monica Nicula este un expert în arta transformării conceptelor în structuri tangibile și funcționale. Ea este recunoscută pentru abordarea sa meticuloasă în fiecare fază a procesului de proiectare, de la concepție și planificare până la implementare și finalizare.
Ca șef de proiecte și coordonator, Monica conduce echipa de arhitecți cu o mână fermă și o viziune clară, asigurându-se că fiecare aspect al proiectului este gestionat în mod eficient și că toate părțile implicate lucrează în armonie pentru a atinge obiectivele stabilite.
Cu Monica Nicula în fruntea echipei, clienții Bemel AG se pot baza întotdeauna pe un partener dedicat și orientat către rezultate de succes. Ea este personificarea angajamentului față de calitate, creativitate și profesionalism, contribuind în mod semnificativ la succesul și reputația solidă a firmei în industria arhitecturii.

Cristian Nicula

Administrator/Owner

Cristian Nicula este inima și mintea din spatele Bemel AG, o figură de lider și un inginer remarcabil cu o viziune vastă în domeniul construcțiilor. Cu o diplomă în inginerie civilă și o pasiune de neegalat pentru arhitectură, Cristi Nicula își dedică viața profesională transformării proiectelor în realitate.
Cu o expertiză solidă în domeniul construcțiilor și o vastă experiență în proiectarea și coordonarea unor proiecte complexe, Cristi Nicula reprezintă coloana vertebrală a echipei Bemel AG. El este cunoscut pentru abordarea sa meticuloasă și pentru capacitatea de a găsi soluții creative și inovatoare pentru orice provocare întâlnită în procesul de proiectare și construcție.
Cristian nu este doar un manager general sau proprietar al Bemel AG; el este un mentor dedicat pentru echipa sa, inspirându-i să atingă noi culmi de excelență în fiecare proiect. În fiecare interacțiune, el aduce cu sine nu doar cunoștințe tehnice și expertiză, ci și o pasiune contagioasă pentru arhitectură și design.
Cu Cristian Nicula la cârma Bemel AG, clienții se pot baza întotdeauna pe o conducere sigură și orientată către succes. El este personificarea angajamentului față de calitate, inovație și excelență în fiecare detaliu, iar rezultatele sale vorbesc de la sine, contribuind la consolidarea reputației solide a firmei.

Levandovski Amada

Director economic

Amada Levandovski este directorul econimic la Bemel AG, aducând cu ea o vastă experiență în domeniul contabilității și o abordare meticuloasă în gestionarea aspectelor financiare ale companiei. Cu un istoric solid în contabilitate și o înțelegere profundă a practicilor contabile și a reglementărilor fiscale, Amada este un lider respectat în echipa noastră.
În calitate de contabil șef, ea este responsabilă pentru supravegherea întregului departament contabil, asigurându-se că toate activitățile financiare sunt în conformitate cu standardele profesionale și reglementările în vigoare. Ea este un expert în elaborarea rapoartelor financiare precise și în gestionarea eficientă a fluxurilor de numerar și a bugetului companiei.
Cu o atenție deosebită la detalii și o orientare către eficiență, Amada este capabilă să gestioneze cu succes diversele provocări financiare ale companiei noastre. Ea este un comunicator eficient și un lider natural, capabil să ghideze echipa sa către atingerea obiectivelor stabilite și să asigure transparența și integritatea în toate aspectele contabilității noastre.
Cu Amada Levandovski în fruntea departamentului contabil, clienții și partenerii noștri pot avea încredere că aspectele financiare ale proiectelor noastre sunt gestionate cu profesionalism și experiență. Contribuția ei la succesul companiei noastre este inestimabilă, iar abilitățile și experiența sa ne asigur ă că suntem într-o poziție solidă pentru a atinge și depăși obiectivele noastre financiare.

Ivănescu Andreea

Arhitect Junior

Andreea Ivanescu este o prezență proaspătă și promițătoare în echipa noastră de la Bemel AG, fiind în perioada de stagiatură pentru a-și completa formarea ca arhitect. Cu o pasiune puternică pentru arhitectură și dormică de a învăța și a crește profesional, Andreea aduce un entuziasm contagios și o dorință de a se implica în toate aspectele activității noastre.
În timpul stagiaturii sale, Andreea este dedicată să învețe cât mai mult posibil și să se implice în proiectele noastre. Ea este deschisă la feedback și la îndrumare, fiind determinată să își dezvolte abilitățile și să își construiască o carieră solidă în domeniul arhitecturii.
Cu o atitudine pozitivă și o dorință de a se adapta la cerințele și standardele noastre, Andreea Ivanescu demonstrează un angajament puternic față de succesul echipei noastre și față de obținerea cunoștințelor și experienței necesare pentru a deveni un arhitect de succes.
Suntem încântați să o avem pe Andreea în echipa noastră și suntem siguri că va aduce o contribuție valoroasă în timpul stagiaturii sale și că va avea un viitor strălucit în domeniul arhitecturii.

Stamate Sergiu

Arhitect Junior

Stamate Sergiu este o prezență plină de energie și entuziasm în echipa Bemel AG, aducând mereu un zâmbet pe fața colegilor săi. Ca arhitect junior, el nu doar își aduce contribuția la proiectele în curs, dar și creează o atmosferă pozitivă și motivantă în jurul său.
Cu un simț al umorului contagios și o atitudine optimistă, Sergiu este mereu acolo pentru a ridica moralul echipei și pentru a aduce un zâmbet pe fețele colegilor săi. Chiar și în cele mai aglomerate sau stresante momente, el găsește modalități de a aduce o notă de veselie și bucurie în mediul de lucru.
În ciuda statutului său de arhitect junior, Sergiu nu ezită să își ofere ajutorul și sprijinul colegilor săi atunci când este nevoie. El este un colaborator dedicat și un membru valoros al echipei, aducând cu sine nu doar entuziasmul său contagios, ci și o dorință sinceră de a contribui la succesul colectiv.
Prin abordarea sa pozitivă și atitudinea sa prietenoasă, Stamate Sergiu este cu adevărat o parte esențială a echipei Bemel AG. El nu doar își aduce contribuția la proiectele firmei, dar și contribuie la crearea unei culturi organizaționale pline de bucurie, colaborare și satisfacție profesională.

Popovici Stefania

Arhitect Junior

Stefania Popovici este o prezență luminată în echipa Bemel AG, aducând cu ea o pasiune incontestabilă pentru arhitectură și o energie contagioasă. În calitate de arhitect junior, ea își asumă un rol vital în gestionarea și dezvoltarea proiectelor cu clienții privați, cum ar fi ING, punând mereu accent pe calitate și inovație.
Cu o abordare proactivă și o dorință constantă de a învăța și de a crește, Stefania este mereu pregătită să își ofere sprijinul colegilor săi și să contribuie la succesul colectiv al echipei. Ea este un colaborator dedicat și un comunicator eficient, capabil să navigheze cu ușurință atât în interacțiunile cu clienții, cât și în colaborarea cu colegii săi. Stefania este recunoscută pentru atenția ei la detalii și pentru capacitatea de a aduce idei proaspete și inovatoare în proiectele în care este implicată
Cu Stefania Popovici în echipă, clienții Bemel AG pot avea încredere că proiectele lor vor fi gestionate cu atenție și profesionalism, iar rezultatele vor depăși cu siguranță așteptările. Ea este o sursă de inspirație pentru colegii săi și un activ important în realizarea misiunii firmei de a oferi soluții arhitecturale de calitate superioară și de a construi relații durabile cu clienții săi.

Dănilă Diana

Specialist achiziții

Diana Dănilă este specialistă în achiziții și joacă un rol crucial în procesul de licitații pentru proiectele noastre la Bemel AG. Cu o vastă expertiză în domeniul achizițiilor și o înțelegere profundă a proceselor și procedurilor implicate în licitații, Diana este un membru valoros al echipei noastre, asigurându-se că obținem cele mai bune oferte și soluții pentru proiectele noastre.
Ca specialist în achiziții, Diana este responsabilă pentru gestionarea întregului proces de licitație, de la elaborarea documentației necesare până la evaluarea ofertelor și negocierea contractelor. Ea este meticuloasă în analiza cerințelor și în stabilirea criteriilor de evaluare, asigurându-se că fiecare pas al procesului de licitație este transparent și echitabil.
Diana aduce nu doar cunoștințe solide în domeniul achizițiilor, dar și o abordare orientată către soluții și o capacitate de negociere remarcabilă. Ea este capabilă să identifice și să atragă furnizorii și subcontractanții potriviți pentru fiecare proiect, asigurându-se că obținem cele mai bune servicii și materiale la prețuri competitive.
Cu o atenție deosebită la detalii și o dedicare fără margini față de succesul proiectelor noastre, Diana Dănilă este un membru esențial al echipei noastre la Bemel AG. Contribuția ei la procesul de licitații este vitală pentru progresul și realizarea obiectivelor noastre, iar profesionalismul și abilitățile sale ne asigură că obținem rezultatele dorite în fiecare proiect.

Mihai Sisiu

Inginer

Mihai Sisiu este un inginer cu o abordare multifuncțională și o dedicare remarcabilă în ceea ce privește gestionarea avizelor și reglementărilor. În ciuda statutului său de inginer la bază, Mihai este cunoscut ca fiind cel care se ocupă de coordonarea și obținerea avizelor necesare pentru proiectele noastre la Bemel AG.
Cu o înțelegere profundă a cerințelor și a procedurilor specifice pentru obținerea avizelor și a licențelor, Mihai este un membru esențial al echipei noastre, asigurându-se că toate aspectele administrative și legale ale proiectelor noastre sunt gestionate în mod eficient și în conformitate cu reglementările în vigoare.
Cu o abordare organizată și atentă la detalii, Mihai Sisiu este capabil să navigheze cu ușurință prin procesul de obținere a avizelor, asigurându-se că toate documentele sunt completate corect și că toate autorizările necesare sunt obținute în timp util. El este un comunicator eficient și un negociator priceput, capabil să interacționeze cu autoritățile și instituțiile relevante pentru a asigura progresul neîngrădit al proiectelor noastre.
Mihai aduce un aport valoros în echipa noastră, contribuind la succesul fiecărui proiect prin asigurarea conformității legale și administrative. Este un membru de încredere al echipei noastre și un promotor al excelenței în ceea ce privește respectarea reglementărilor și a standardelor profesionale.

Alexandru Ghius

Inginer

Alexandru Ghiuș este un inginer de excepție, cu o diploma în inginerie în domeniul construcțiilor și o pasiune incontestabilă pentru domeniul său de activitate. În calitate de coordonator și inginer de proiect la Bemel AG, el aduce cu sine o vastă expertiză și o abordare meticuloasă în gestionarea și coordonarea proiectelor.
Cu o experiență solidă în domeniul construcțiilor și o înțelegere profundă a proceselor tehnice și administrative implicate în proiecte de amploare, Alexandru este un lider dedicat și un profesionist respectat în cadrul echipei noastre. El este responsabil pentru asigurarea că fiecare aspect al proiectelor noastre este gestionat eficient și că se îndeplinesc standardele noastre ridicate de calitate și performanță.
În calitate de inginer, Alexandru Ghiuș nu doar oferă expertiză tehnică, dar și acționează ca un punct central de coordonare între diferitele echipe implicate în proiectele noastre. El este un comunicator eficient și un lider natural, capabil să inspire și să motiveze echipa pentru a atinge obiectivele stabilite.
Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare orientată către soluții, Alexandru este o piesă-cheie în echipa noastră, asigurându-se că fiecare proiect este livrat la timp și în conformitate cu cerințele și așteptările clienților noștri. Este un membru valoros al echipei noastre și un promotor al excelenței în domeniul construcțiilor.

Turcu Alexandru Daniel

Inginer

Alexandru Turcu este un student dedicat și plin de potențial în domeniul construcțiilor, fiind pe cale să devină un viitor inginer remarcabil. Cu pasiunea și determinarea de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în acest domeniu, Alexandru este un membru valoros al echipei noastre la Bemel AG, aducând o perspectivă proaspătă și o dorință de a învăța.
În calitate de student la construcții, Alexandru este în curs de a-și completa studiile și de a obține calificările necesare pentru a-și începe cariera ca inginer. El este dedicat să își aplice cunoștințele teoretice în practică și să înțeleagă în profunzime aspectele practice ale domeniului construcțiilor.
Cu o atitudine pozitivă și o dorință constantă de a se perfecționa, Alexandru este pregătit să facă față provocărilor și oportunităților care îi vor apărea în viitorul său ca inginer. El este un comunicator eficient și un colaborator dedicat, căutând să învețe de la profesioniștii din domeniul său și să contribuie la proiectele noastre în mod activ și constructiv.
Prin determinarea și entuziasmul său, Alexandru Turcu este un viitor promițător în domeniul construcțiilor, iar implicarea sa în echipa noastră la Bemel AG este o resursă valoroasă pentru succesul nostru continuu.

Nagaty Ibrahim

Arhitect/3D Visualizer

Ibrahim Nagaty este un arhitect și specialist în vizualizare 3D cu un talent incontestabil pentru transformarea conceptelor în realitate virtuală captivantă. De origine din Egipt, el aduce o perspectivă și o estetică distincte în echipa Bemel AG, completând abilitățile sale tehnice impresionante cu o creativitate fără limite.
În calitate de 3D visualizer, Ibrahim Nagaty este arhitectul din spatele transformării proiectelor din simple schițe 2D în experiențe vizuale captivante și realiste. El dă viață ideilor și conceptelor, creând imagini și animații care permit clienților să vadă și să înțeleagă în profunzime proiectele înainte ca acestea să devină realitate.
Ibrahim Nagaty este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice avansate în programele de modelare și randare 3D, dar și pentru talentul său artistic de a aduce la viață cele mai mici detalii și nuanțe ale designului. El este meticulos în munca sa și dedicat în asigurarea că fiecare proiect este prezentat în cea mai bună lumină posibilă.
Fără contribuția lui Ibrahim Nagaty, proiectele Bemel AG ar rămâne în stadiul de schițe 2D, lipsindu-le profunzimea și impactul vizual. Prin creativitatea și abilitățile sale remarcabile, el adaugă o dimensiune nouă și captivantă în procesul de proiectare și comunicare, contribuind în mod semnificativ la succesul și reputația solidă a firmei.

Iacob Andra

Inginer Peisagistică

Andra este un inginer peisagistic talentat și pasionat, aducând o perspectivă unică și o abordare creativă în proiectele noastre la Bemel AG. Cu o diploma în inginerie peisagistică și o dragoste profundă pentru natură și mediu înconjurător, Andra este dedicată să creeze spații exterioare frumoase și funcționale, care să îmbine armonios estetica cu funcționalitatea.
În calitate de inginer peisagistic, Andra este responsabilă pentru proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, parcurilor, grădinilor și terenurilor exterioare în cadrul proiectelor noastre. Ea aduce cu sine o abordare interdisciplinară și o capacitate de a integra elemente de design peisagistic în contextul urban sau natural, creând spații care îmbunătățesc calitatea vieții și contribuie la protejarea mediului înconjurător.
Cu o atenție deosebită la detalii și o înțelegere profundă a principiilor de proiectare peisagistică, Andra este capabilă să creeze soluții inovatoare și sustenabile pentru orice proiect. Ea este un colaborator eficient și un comunicator deschis, lucrând împreună cu clienții și colegii săi pentru a asigura că viziunea lor este transformată în realitate.
Prin creativitatea, abilitățile tehnice și angajamentul său față de mediu înconjurător, Andra este un activ valoros în echipa noastră, contribuind la succesul fiecărui proiect și la consolidarea reputației noastre în domeniul peisagisticii. Este o sursă de inspirație pentru echipa sa și un promotor al designului durabil și al frumuseții naturale în cadrul proiectelor noastre.

Munchiu Anamaria

Marketing & PR

Anamaria Munchiu este angajata noastră în marketing și relații publice, aducând cu ea o viziune strategică și o abordare inovatoare în promovarea și consolidarea brandului nostru la Bemel AG. Cu o experiență solidă în domeniul marketingului și o pasiune pentru comunicare și relaționare cu publicul, Anamaria este un lider inspirat în echipa noastră.
În calitate de responsabil pentru marketing și PR, ea este responsabilă pentru elaborarea și implementarea strategiilor de marketing și comunicare pentru a promova proiectele noastre, a consolida imaginea brandului și a atrage noi clienți și parteneri. Ea aduce o abordare creativă și inovatoare în gestionarea campaniilor de marketing, folosind o varietate de canale și platforme pentru a ajunge la audiența țintă și a transmite mesajele noastre cheie.
Cu o atenție deosebită la detalii și o capacitate de a anticipa tendințele și schimbările din piață, Anamaria este capabilă să creeze strategii eficiente și adaptabile care să ne ajute să ne atingem obiectivele de marketing și să ne menținem competitivitatea pe piață.
Prin profesionalismul, creativitatea și angajamentul său față de succesul companiei noastre, Anamaria Munchiu este un activ valoros în echipa noastră, contribuind la consolidarea și extinderea prezenței noastre pe piață și la promovarea valorilor și obiectivelor noastre în fața publicului larg.

Stroe Georgian

Inginer

Georgian Stroe este un inginer cu o expertiză deosebită în domeniul instalațiilor, aducând o viziune tehnică și o abordare practică în proiectele noastre la Bemel AG. Cu o experiență solidă în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de instalații, Georgian este un lider în domeniul său, contribuind la asigurarea funcționalității și eficienței sistemelor de instalații în cadrul proiectelor noastre.
În calitate de inginer pe instalații, el este responsabil pentru proiectarea și implementarea sistemelor de instalații pentru clădiri și structuri, asigurându-se că acestea sunt conforme cu standardele tehnice și de siguranță în vigoare. Cu o atenție deosebită la detalii și o înțelegere profundă a cerințelor tehnice, Georgian este capabil să dezvolte soluții inovatoare și eficiente pentru orice proiect.
El este, de asemenea, un colaborator eficient și un comunicator deschis, lucrând împreună cu echipa noastră de proiectare și construcție pentru a asigura integrarea armonioasă a sistemelor de instalații în cadrul proiectelor noastre. Prin profesionalismul său și abordarea sa orientată către soluții, Georgian contribuie la succesul fiecărui proiect și la consolidarea reputației noastre în domeniul construcțiilor.
Cu o pasiune pentru inovație și un angajament față de excelență, Georgian Stroe este un membru valoros al echipei noastre, aducând o expertiză tehnică și o viziune practică în proiectele noastre pe care le desfășurăm la Bemel AG.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză