Servicii

Servicii Complete de Arhitectură, Proiectare și Design

Management proiect & costuri


Managementul proiectelor este unul dintre aspectele care pot defini cu adevărat un proiect reușit sau un eșec.
Alături de echipa Bemel, cu o vastă experiență de management al proiectelor și al costurilor acestora, diminuezi considerabil riscurile și creezi premisele realizării unei povești de succes

Afla mai multe

Inginerie


Ne folosim experiența practică, cunoștințele științifice și matematice pentru a livra cele mai bune și mai utile servicii de consultanță în domeniul ingineriei.
Trebuie doar să ne spui despre nevoile proiectelor tale iar noi îți vom recomanda și vom susține cei mai buni pași de implementare.

Afla mai multe

Peisagistica


Îți punem la dispoziție permanent expertiza noastră de ani de zile în domeniul peisagisticii pentru transformarea ideilor tale în realitate.
Avem alături unii dintre cei mai buni profesioniști în acest domeniu, oameni care sunt obișnuiți să vadă orice obstacol ca pe o provocare de a găsi cele mai bune soluții.

Afla mai multe

Graphic design


Designul grafic este un proces complex care îmbină planul de comunicare cu cel vizual.
Experiența noastră în combinarea simbolurilor, imaginilor și textelor ne califică atât pentru oferirea consultanței în domeniu cât și pentru propunerea și implementarea celor mai bune execuții pentru proiectele tale.

Ai intrebari?